Industrie

S.C. Net-Connect Internet S.R.L. - S.C. Orange Romānia S.A.

 

Reclamant
S.C. Net-Connect Internet S.R.L.Parat
S.C. Orange Romānia S.A.  


Data inaintarii sesizarii 

20 iunie 2007


Descriere

La data de 20 iunie 2006, reclamanta S.C. Net-Connect Internet S.R.L. a īnaintat Autoritatii Nationale de Reglementare īn Comunicatii o sesizare īmpotriva pārātei S.C. Orange  Romānia S.A., solicitānd prin aceasta obligarea pārātei la negocierea si īncheierea unui act aditional la acordul de interconectare existent īntre parti, care sa reglementeze conditiile privind furnizarea serviciului de interconectare īn vederea terminarii īn reteaua Orange a apelurilor originate īn afara Romāniei si īn retelele altor furnizori din Romānia, precum si acordarea de despagubiri ca urmare a refuzului pārātei de a acorda serviciul solicitat. Sesizarea a fost īnregistrata la ANRC cu nr.6/205489/20.06.2006.

 

Pentru solutionarea sesizarii sale, reclamanta a ales procedura contencioasa.

 

De asemenea, ca masura cu caracter provizoriu, īn temeiul prevederilor art.26 din Decizia presedintelui ANRC nr.1331/2003, Net-Connect a solicitat obligarea Orange ca, pāna la solutionarea pe fond a litigiului, sa permita terminarea īn reteaua sa atāt a apelurilor originate īn afara teritoriului Romāniei, cāt si a apelurilor originate īn retelele altor furnizori din Romānia.

 

Cererea Net-Connect privind dispunerea unor masuri cu caracter provizoriu īn litigiul īmpotriva Orange a fost solutionata prin Decizia presedintelui ANRCTI nr.3044/2007.