Printeaza Pagina

S.C. Net-Connect Internet S.R.L. - S.C. Orange România S.A.

 

Reclamant
S.C. Net-Connect Internet S.R.L.



Parat
S.C. Orange România S.A.  


Data inaintarii sesizarii 

20 iunie 2007


Descriere

La data de 20 iunie 2006, reclamanta S.C. Net-Connect Internet S.R.L. a înaintat Autoritatii Nationale de Reglementare în Comunicatii o sesizare împotriva pârâtei S.C. Orange  România S.A., solicitând prin aceasta obligarea pârâtei la negocierea si încheierea unui act aditional la acordul de interconectare existent între parti, care sa reglementeze conditiile privind furnizarea serviciului de interconectare în vederea terminarii în reteaua Orange a apelurilor originate în afara României si în retelele altor furnizori din România, precum si acordarea de despagubiri ca urmare a refuzului pârâtei de a acorda serviciul solicitat. Sesizarea a fost înregistrata la ANRC cu nr.6/205489/20.06.2006.

 

Pentru solutionarea sesizarii sale, reclamanta a ales procedura contencioasa.

 

De asemenea, ca masura cu caracter provizoriu, în temeiul prevederilor art.26 din Decizia presedintelui ANRC nr.1331/2003, Net-Connect a solicitat obligarea Orange ca, pâna la solutionarea pe fond a litigiului, sa permita terminarea în reteaua sa atât a apelurilor originate în afara teritoriului României, cât si a apelurilor originate în retelele altor furnizori din România.

 

Cererea Net-Connect privind dispunerea unor masuri cu caracter provizoriu în litigiul împotriva Orange a fost solutionata prin Decizia presedintelui ANRCTI nr.3044/2007.