Industrie

Litigiu S.C. Romtelecom S.A. – S.C. RCS & RDS S.A.

Reclamant:

S.C. Romtelecom S.A.

 

Parat:

S.C. RCS & RDS S.A.

 

Data inaintarii sesizarii:

9 martie 2009

 

Descriere:

 

La data de 9 martie 2009, reclamanta S.C. Romtelecom S.A. a inaintat Autoritatii Nationale pentru Comunicatii (ANC) o sesizare impotriva paratei S.C. RCS & RDS S.A., solicitand prin aceasta obligarea paratei la incheierea unui act aditional la acordul de interconectare nr. 204/02/1189/06.01.2004, incheiat intre parti, in baza caruia sa se deschida accesul la reteaua Romtelecom pentru terminarea la puncte mobile a apelurilor originate in reteaua RCS & RDS si terminarea in reteaua RCS & RDS a apelurilor originate la puncte mobile in reteaua Romtelecom (Serviciul).

 

De asemenea, Romtelecom a solicitat, ca masura cu caracter provizoriu, obligarea paratei la furnizarea Serviciului pana la solutionarea litigiului pe fond prin decizie a presedintelui Autoritatii.

Pentru solutionarea sesizarii sale, reclamanta a ales procedura contencioasa.

Cererea reclamantei privind dispunerea de masuri cu caracter provizoriu a fost solutionata prin Decizia presedintelui ANCOM nr. 197/2009.

 

Solutia ANCOM:

 

Decizia presedintelui ANCOM nr. 197/2009 privind solutionarea cererii Romtelecom avand ca obiect dispunerea de masuri cu caracter provizoriu.

 

Decizia presedintelui ANCOM nr. 625/2009 privind solutionarea litigiului dintre S.C. Romtelecom S.A. - S.C. RCS & RDS S.A.