Industrie

S.C. Netmaster Communications S.R.L.  - S.C. Orange Romānia S.A.  

Reclamant
S.C. Netmaster Communications S.R.L.

Pārāt
S.C. Orange Romānia S.A.  

Data īnaintarii sesizarii 
25 mai 2006

Descriere

La data de 25 mai 2006 reclamanta S.C. Netmaster Communications S.R.L. a īnaintat Autoritatii Nationale de Reglementare īn Comunicatii o sesizare īmpotriva pārātei S.C. Orange Romānia S.A., solicitānd prin aceasta stabilirea unei valori maxime a scrisorii de garantie bancara constituite īn scopul garantarii obligatiei de plata a serviciului de interconectare īn vederea terminarii la puncte mobile a apelurilor īn reteaua Orange sau a unei formule de calcul al acesteia, stabilirea unor tarife de interconectare simetrice, obligarea Orange sa aplice acelasi tarif pentru accesul utilizatorilor sai īn reteaua Netmaster cu cel perceput acestora pentru accesul īn reteaua operata de S.C. Romtelecom S.A, precum si sanctionarea contraventionala a pārātei. Sesizarea a fost īnregistrata la ANRC cu nr.6/312613/25.05.2006.

De asemenea, Netmaster a solicitat, ca masura cu caracter provizoriu, mentinerea cuantumului scrisorii de garantie bancara la nivelul de 57.000 USD, pāna la solutionarea litigiului pe fond.

Pentru solutionarea sesizarii sale, reclamanta a ales procedura contencioasa.

Cererea reclamantei privind dispunerea de masuri cu caracter provizoriu a fost solutionata prin Decizia presedintelui ANRC nr. 435/2006.

 

Solutia ANRC


Decizia presedintelui ANRC nr.435/2006

Decizia presedintelui ANRCTI nr. 2831/2007 privind solutionarea litigiului dintre S.C. Netmaster Communications S.R.L. - S.C. Orange Romānia S.A.