Industrie

Litigii

S.C. Mobifon S.A. - S.C. Romtelecom S.A.

Reclamant
S.C. Mobifon S.A.

Pārāt
S.C. Romtelecom S.A.

Data īnaintarii sesizarii
23 iulie 2004

Descriere

S.C. Mobifon S.A. a īnaintat Autoritatii Nationale de Reglementare īn Comunicatii o sesizare īmpotriva S.C. Romtelecom S.A. solicitānd prin aceasta obligarea pārātei la negocierea si īncheierea unui nou contract de interconectare cu Mobifon, care va include serviciile de interconectare furnizate de ambele parti, urmānd ca legaturile de interconectare si porturile de acces furnizate de Mobifon sa fie tarifate conform ofertei proprii, iar serviciile similare ale pārātei sa fie cele prevazute in Oferta de referinta pentru interconectare a Romtelecom, mentinerea arhitecturii de interconectare actuale, precum si acordarea de despagubiri.
Pentru solutionarea sesizarii sale, reclamanta a ales procedura contencioasa.

 

De asemenea, prin aceasta sesizare, S.C. Mobifon S.A. a mai solicitat, ca masura cu caracter provizoriu, obligarea S.C. Romtelecom S.A. la suspendarea facturarii serviciilor de linii īnchiriate pentru interconectare, pāna la solutionarea litigiului pe fond prin decizie a presedintelui ANRC. Cererea reclamantei privind dispunerea de masuri cu caracter provizoriu a fost solutionata prin Decizia presedintelui ANRC nr.1134/2004.

Solutia ANRC


Decizia nr.1134/2004

Decizia presedintelui ANRC nr. 1278/2005 privind solutionarea litigiului dintre S.C. Mobifon S.A.  - S.C. Romtelecom S.A.