ANCOM

Misiune & Viziune & valori

VALORILE ANCOM sunt profesionalismul, responsabilitatea, integritatea, respectul şi încrederea.
Preţuim şi căutam să demonstrăm profesionalismul în tot ceea ce facem, pentru că ne respectăm meseria, cunoştinţele şi partenerii.
Suntem responsabili în acţiunile noastre pentru că înţelegem că ceea ce facem va avea efecte pe perioade care se măsoară în ani asupra unui număr de utilizatori care se exprimă în zeci de milioane.
Suntem integri pentru ca ni s-a încredinţat o responsabilitate importantă şi pentru că ne respectăm clienţii, unii pe alţii şi misiunea care ne-a fost încredinţată.
VIZIUNE
Prin ceea ce facem, urmărim ca toţi locuitorii României să se bucure de servicii de comunicaţii de calitate, la preţuri corecte, iar operatorii să se dezvolte prin inovaţie, în timp ce oamenii Autorităţii sunt priviţi cu încredere şi respect pentru că sunt profesionişti, responsabili şi integri.
MISIUNE
Misiunea ANCOM este să protejeze interesele utilizatorilor de comunicaţii din România, prin promovarea concurenţei pe piaţa de comunicaţii, administrarea resurselor limitate, încurajarea investiţiilor eficiente în infrastructura şi promovarea inovaţiei. 
Puteţi afla mai multe despre activitatea Autorităţii consultând Rapoartele Anuale de activitate ale ANCOM.