ANCOM

Sondaj de evaluare a satisfacției față de activitatea ANCOM a utilizatorilor finali ai serviciilor de comunicații

Vă invităm să participați la sondajul nostru de opinie pentru a ne ajuta să înțelegem mai bine nevoile și așteptările dumneavoastră în ceea ce privește reglementările și serviciile noastre.

Sondajul este anonim și durează 5 minute pentru a fi completat. Vă rugăm să fiți sinceri și deschiși în răspunsurile oferite. Feedback-ul dumneavoastră este extrem de valoros și ne va ajuta să ne îmbunătățim continuu activitatea pentru a vă asigura o informare corespunzătoare cu privire la piața de comunicații electronice și servicii poștale.

Vă mulțumim pentru timpul acordat și pentru contribuția dumneavoastră!


utilizator final servicii comunicații electronice - persoană fizică
utilizator final servicii comunicații electronice - persoană juridică
utilizator final servicii poștale – persoană fizică
utilizator final servicii poștale – persoană juridică
alta

telefonic
e-mail
formular online
sediul ANCOM

Da
Nu


[GDPR] Păstrarea confidențialității este foarte importantă pentru noi. Acest chestionar este anonim, iar răspunsurile dumnevoastră vor fi analizate doar din perspectivă statistică. Prin acest chestionar, ANCOM nu solicită și nu colectează date cu caracter personal. Dacă totuși dumneavoastră, în răspunsul transmis la chestionar, introduceți date cu caracter personal, vă informăm că, potrivit dispozițiilor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor), beneficiați de dreptul de acces, de rectificare, de ștergere a datelor cu caracter personal, dreptul de restricționare a prelucrării, dreptul de a vă opune prelucrării, dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, precum și de dreptul de a depune plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Exercitarea acestor drepturi o puteți face contactând direct responsabilul cu protecția datelor la adresa: dpo@ancom.ro sau în scris la sediul central al ANCOM din București, str. Delea Nouă, nr. 2, sector 3.