Industry

Litigiu S.C. INFOCLICK S.A. - .C. ROMTELECOM S.A.-

Reclamant:

S.C. INFOCLICK S.A.
 
Pārāt:
S.C. ROMTELECOM S.A.
 
 
Data īnaintării sesizării:
26 august 2011
 
Descriere:
 
La data de 26 august 2011, reclamanta S.C. INFOCLICK S.A. (Infoclick) a īnaintat ANCOM o sesizare īmpotriva pārātei S.C. ROMTELECOM S.A. (Romtelecom)
 
Sesizarea a avut ca obiect constatarea nesocotirii de către Romtelecom a obligaţiei legale de negociere cu bună-credinţă şi, pe cale de consecinţă, obligarea pārātei la negocierea cu bună-credinţă īn scopul īncheierii unui act adiţional la Acordul de interconectarenr. 100/04/01/03-2807/04.09.2009 īn vederea asigurării conectivităţii şi furnizării unor servicii complete utilizatorilor finali ai Infoclick, precum şi obligarea Romtelecom la negocierea cu bună-credinţă īn vederea īncheierii unui act adiţional la Acordul de interconectare care să prevadă o structură tarifară pentru serviciul de terminare a apelurilor īn reţeaua Infoclick care să asigure competitivitatea serviciului de informaţii privind abonaţii oferit de reclamantăīntr-un mediu concurenţial onest.
 
Dosarul a fost īnchis ca urmare a renunţării de către Infoclick la sesizarea introdusă īmpotriva Romtelecom.
 
Soluţia ANCOM:
  

Decizia preşedintelui ANCOM nr. 130/2013 privind soluţionarea litigiului dintre S.C. INFOCLICK S.A. şi S.C. ROMTELECOM S.A.