Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Resurse media

Disclaimer

Va mulțumim pentru ca utilizați site-ul creat și administrat de Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare īn Comunicații. Va rugam sa citiți cu atenție rāndurile de mai jos.
 
www.ancom.ro este site-ul oficial al Autoritații Naționale pentru Administrare și Reglementare īn Comunicații. Modificarea neautorizata a conținutului acestui site web constituie infracțiune și se pedepsește conform art.362-363 din Codul Penal al Romāniei. Autoritatea Naționala  pentru Administrare și Reglementare īn Comunicații īși rezerva dreptul de a monitoriza modificarile neautorizate și tentativele de modificare neautorizata a conținutului acestui site web.
 
Datele utilizatorilor site-ului ANCOM care sunt īnregistrate și pastrate īn urma accesarii www.ancom.ro sunt informațiile colectate prin intermediul formularelor web din site și datele din log-ul de acces la serverul web. Nicio alta informație nu este colectata și pastrata īn urma vizitarii site-ului ANCOM.
 
Aceste date sunt accesibile numai personalului ANCOM cu responsabilitați de administrare a site-ului și sunt pastrate pe o perioada nedeterminata īn baza de date a site-ului. Aceste informații nu vor fi folosite decāt īn scopul īn care au fost solicitate sau īnregistrate și nu vor fi īmpartașite nici unei alte parți.
 
Pentru ca utilizatorii site-ului ANCOM sa aiba acces la informații cāt mai complete și diverse despre domeniul comunicațiilor, site-ul ANCOM conține adresele site-urilor web ale altor instituții si companii din Romānia și din strainatate. Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare īn Comunicații nu garanteaza acuratețea, relevanța și gradul de actualizare a informațiilor de pe aceste site-uri. Prezenta pe www.ancom.ro a link-urilor catre alte site-uri nu indica afilierea Autoritații Naționale pentru Administrare și Reglementare īn Comunicații la instituțiile sau organizațiile indicate, nici susținerea acestora.
 
Pentru informații suplimentare despre site-ul ANCOM sau pentru a formula sugestii legate de pagina de internet a Autoritații, scrieți la webmaster@ancom.org.ro.
 

Reproducerea materialelor de pe site

Materialele conținute īn acest site web au fost create sau compilate de catre Autoritatea Naționala pentru Administrare si Reglementare īn Comunicatii, īn scopul informarii publicului cu privire la activitatea, atributiile si functiile institutiei, deciziile ANCOM cu impact semnificativ pe piata comunicatiilor electronice si a serviciilor postale, precum si asupra legislatiei si a propunerilor ANCOM de completare sau modificare a cadrului legislativ īn acest domeniu. Prin intermediul acestui site, ANCOM intentioneaza, de asemenea, sa conlucreze cu reprezentantii mass-media.
 
Reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site web este permisa īn urmatoarele conditii:
 
 • Materialul reprodus sau citat nu va fi prezentat ca provenind din nicio alta sursa decāt site-ul web al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare īn Comunicatii.
 • Materialul reprodus sau citat va fi īnsotit de una din urmatoarele specificari:
  • Sursa: site-ul web al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare īn Comunicatii;
  • Sursa: www.ancom.org.ro;
  • conform paginii de internet a ANCOM;
  • Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare īn Comunicatii
  • O formulare clara cu acelasi sens ca si cele de mai sus.
Materialul reprodus sau citat nu va fi modificat si nu vor fi selectate fragmente care, prin extragerea din context, īsi modifica sensul.
 
Īn eventualitatea existentei pe site a unor formulari ambigue sau neclare, recomandam ca, īnainte de reproducere, sa fie solicitate clarificari sau precizari. Īn acest scop, va rugam sa transmiteti un e-mail la adresa: webmaster AT ancom.org.ro.