Printeaza Pagina

Disclaimer

Va mulțumim pentru ca utilizați site-ul creat și administrat de Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare în Comunicații. Va rugam sa citiți cu atenție rândurile de mai jos.
 
www.ancom.ro este site-ul oficial al Autoritații Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații. Modificarea neautorizata a conținutului acestui site web constituie infracțiune și se pedepsește conform art.362-363 din Codul Penal al României. Autoritatea Naționala  pentru Administrare și Reglementare în Comunicații își rezerva dreptul de a monitoriza modificarile neautorizate și tentativele de modificare neautorizata a conținutului acestui site web.
 
Datele utilizatorilor site-ului ANCOM care sunt înregistrate și pastrate în urma accesarii www.ancom.ro sunt informațiile colectate prin intermediul formularelor web din site și datele din log-ul de acces la serverul web. Nicio alta informație nu este colectata și pastrata în urma vizitarii site-ului ANCOM.
 
Aceste date sunt accesibile numai personalului ANCOM cu responsabilitați de administrare a site-ului și sunt pastrate pe o perioada nedeterminata în baza de date a site-ului. Aceste informații nu vor fi folosite decât în scopul în care au fost solicitate sau înregistrate și nu vor fi împartașite nici unei alte parți.
 
Pentru ca utilizatorii site-ului ANCOM sa aiba acces la informații cât mai complete și diverse despre domeniul comunicațiilor, site-ul ANCOM conține adresele site-urilor web ale altor instituții si companii din România și din strainatate. Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare în Comunicații nu garanteaza acuratețea, relevanța și gradul de actualizare a informațiilor de pe aceste site-uri. Prezenta pe www.ancom.ro a link-urilor catre alte site-uri nu indica afilierea Autoritații Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații la instituțiile sau organizațiile indicate, nici susținerea acestora.
 
Pentru informații suplimentare despre site-ul ANCOM sau pentru a formula sugestii legate de pagina de internet a Autoritații, scrieți la webmaster@ancom.org.ro.
 

Reproducerea materialelor de pe site

Materialele conținute în acest site web au fost create sau compilate de catre Autoritatea Naționala pentru Administrare si Reglementare în Comunicatii, în scopul informarii publicului cu privire la activitatea, atributiile si functiile institutiei, deciziile ANCOM cu impact semnificativ pe piata comunicatiilor electronice si a serviciilor postale, precum si asupra legislatiei si a propunerilor ANCOM de completare sau modificare a cadrului legislativ în acest domeniu. Prin intermediul acestui site, ANCOM intentioneaza, de asemenea, sa conlucreze cu reprezentantii mass-media.
 
Reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site web este permisa în urmatoarele conditii:
 
 • Materialul reprodus sau citat nu va fi prezentat ca provenind din nicio alta sursa decât site-ul web al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare în Comunicatii.
 • Materialul reprodus sau citat va fi însotit de una din urmatoarele specificari:
  • Sursa: site-ul web al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare în Comunicatii;
  • Sursa: www.ancom.org.ro;
  • conform paginii de internet a ANCOM;
  • Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare în Comunicatii
  • O formulare clara cu acelasi sens ca si cele de mai sus.
Materialul reprodus sau citat nu va fi modificat si nu vor fi selectate fragmente care, prin extragerea din context, îsi modifica sensul.
 
În eventualitatea existentei pe site a unor formulari ambigue sau neclare, recomandam ca, înainte de reproducere, sa fie solicitate clarificari sau precizari. În acest scop, va rugam sa transmiteti un e-mail la adresa: webmaster AT ancom.org.ro.