Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Evenimente

10 ani de reglementare īn comunicatii īn Romānia

Vrei sa stii cāt ai fi platit acum 10 ani sa vorbesti la mobil? Īncearca aplicatia noastra! Aplicatia īti permite sa introduci date despre actualul nivel al consumului tau de servicii de telefonie mobila, returnāndu-ti costul la care ai fi achizitionat aceleasi servicii īn urma cu 10 ani.

 Īn anul 2012, ANCOM aniverseaza īmplinirea a 10 de ani de reglementare a comunicatiilor electronice, perioada īn care, pe fondul liberalizarii pietei si transpunerii īn legislatia nationala a cadrului european de reglementare, autoritatea a actionat pentru promovarea concurentei, satisfacerea intereselor utilizatorilor si stimularea investitiilor eficiente īn infrastructuri. De la īnfiintarea sa īn anul 2002, Autoritatea a īndeplinit aceste obiective realizānd mai multe cicluri de analize de piata si impunānd masurile necesare pentru remedierea problemelor concurentiale identificate, reglementānd tarifele unor servicii cheie pentru functionarea competitiva a pietelor, desemnānd furnizori de serviciu universal, dar si printr-o serie de interventii simetrice, precum implementarea portabilitatii numerelor, īnchiderea planului national de numerotatie sau adoptarea de masuri dedicate informarii si protejarii intereselor utilizatorilor finali.

DOCUMENT - 10 ani de reglementare a sectorului comunicaţiilor electronice din Romānia”

La 10 ani de la īnfiinţare, ANCOM a elaborat un document al efectelor reglementărilor Autorităţii asupra dezvoltării pieţei de comunicaţii electronice din Romānia. Aflaţi din acest document cum au evoluat cei mai importanţi indicatori ai sectorului telecomunicaţiilor: număr de utilizatori, număr de conexiuni, volum de trafic şi tarife.

INFOGRAFICE - Piaţa comunicaţilor electronice 2003 - 2012

WIDGET

Aplicaţia poate fi īncercată aici şi preluată pe alte site-uri prin inserarea unuia din codurile de mai jos īn site-ul dvs.

Widget 250 x 250

Widget 300 x 100

Widget 240 x 400

Widget 300 x 250

Widget 336 x 280

Widget 728 x 90