Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Evenimente

Stagii de practica la ANCOM

Continuând colaborarea cu facultatile de electronica si telecomunicatii din centrele universitare Bucuresti, Cluj, Iasi si Timisoara, ANCOM  ofera studentilor din anii 3, 4 si Masterat ai acestorfacultati, posibilitatea de a urma un alt stagiu de practica de 10 zile în cadrul departamentelor tehnice ale Autoritatii.

 

Ca si anul trecut, în cadrul stagiului de practica, studentii vor avea ocazia de a afla detalii despre cum se stabilesc principiile reglementarii tehnice si economice în cadrul Autoritatii, care sunt etapele premergatoare adoptarii unei reglementari, cum se desfasoara actiunile de depistare a emisiilor neautorizate si a perturbatiilor sau cum au loc verificarile echipamentelor privind încadrarea în limitele standardelor de compatibilitate si masuratorile densitatii de putere a câmpului electromagnetic. Pe parcursul stagiului, studentii vor fi îndrumati de un mentor si vor avea si o zi dedicata planificarii carierei împreuna cu specialistii în resurse umane ai Autoritatii.

 

Înscrierile se pot face în perioadele mentionate mai jos la secretariatele/decanatele facultatilor din program:

 

-          În perioada 26.09 - 05.10.2010 la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti; 

-          În perioada  13.09  - 20.09.2010 Facultatea de Telecomunicatii din cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca;

-          În perioada 20 - 24.09.2010 la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii Tehnice "Gh. Asachi" din Iasi;

-          În perioada 06 - 10.09.2010 la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii "Politehnica" din Timisoara.

 

 

 

 

 

Stagiile de practica vor dura câte 10 zile lucratoare (doua saptamâni), timp de aproximativ 4 ore în fiecare zi dupa cum urmeaza:

 

-          În perioada 11 - 22.10.2010 la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii Politehnice din Bucuresti; 

-          În perioada  27.09 - 08.10.2010 Facultatea de Telecomunicatii din cadrul Universitatii Tehnice Cluj-Napoca;

-          În perioada 4 - 15.10.2010 la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii Tehnice "Gh. Asachi" din Iasi;

-          În perioada 13 - 24.09.2010 la Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii "Politehnica" din Timisoara.

 

Vor fi primite serii de câte 10 studenti, din fiecare din centrele universitare mentionate. Principiul de selectie a studentilor este „primul înscris, primul acceptat”, dar daca numarul înscrierilor va fi foarte mare, vor avea prioritate studentii din ani terminali (4 sau Masterat).

La sfârsitul stagiului de practica, studentii vor primi o adeverinta care va atesta faptul ca au efectuat practica în cadrul ANCOM.

 

Pentru detalii suplimentare, ne puteti scrie la adresa practica AT ancom.org.ro.