Free cookie consent management tool by TermsFeed Actualizare preferințe cookie-uri
Evenimente

 

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) va organiza, în data de 21 noiembrie 2018, în București, conferința sa internațională anuală, dedicată în acest an subiectului de actualitate la nivel mondial în domeniul comunicațiilor electronice, care va marca o perioadă de evoluții rapide în viața fiecăruia dintre noi: tehnologiile 5G. Evenimentul va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, începând cu ora 09.00.
 
Evenimentul își propune să aducă în dezbatere publică strategia națională pentru implementarea 5G în Romania, într-un context mai larg, în care entitățile interesate se pregătesc și anticipează să beneficieze la maxim de avantajele tehnologiilor de ultimă generație.
 
Conferința cu titlul “5G – motorul celei de-a patra revoluţii industriale” își propune să aducă la masa discuțiilor factori de decizie politică, reprezentanți ai autorităților de reglementare, furnizori de conținut și inovatori, operatori de rețele, producători de echipamente și reprezentanți ai mediului academic, pe parcursul a trei sesiuni interactive și interesante.
 
Participarea la conferinţă este gratuită, se face pe baza de invitaţie şi in urma inregistrării prin intermediul formularului online. Locurile sunt limitate şi se vor ocupa în ordinea înregistrării.