Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Evenimente

Inaugurarea telecentrelor Dunavatu de Jos, Tulcea si Runcu, Constanta

27 iunie 2007, Dunavatu de Jos, Jud. Tulcea. Presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei, Dan Georgescu, împreuna cu Dorin Odiatiu, International Business and Interconnection Manager, din partea Orange România, s-au întâlnit astazi cu utilizatorii telecentrului din localitatea Dunavatu de Jos, judetul Tulcea, pentru a testa, alaturi de acestia, serviciile de telefonie si Internet oferite de telecentrul instalat aici de catre Orange România.

28 iunie 2007, Runcu, Jud. Constanta. Presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare în Comunicatii si Tehnologia Informatiei, Dan Georgescu, împreuna cu Cristian Fota, Director National Vânzari , din partea RADIOCOM - Societatea Nationala de Radiocomunicatii, s-au întâlnit astazi cu utilizatorii telecentrului din localitatea Runcu, judetul Constanta, pentru a testa, alaturi de acestia, serviciile de telefonie si Internet oferite de telecentrul instalat aici de catre Radiocom.

Cele doua telecentre inaugurate fac parte din programul national de instalare a telecentrelor în satele fara acces sau cu acces redus la servicii de telefonie, initiat de ANRCTI în anul 2004. Pâna la acest moment, ANRCTI a organizat 5 licitatii pentru instalarea de telecentre într-un numar total de 331 localitati. Pe data de 1 iunie 2007, a fost lansata o a sasea licitatie, pentru instalarea de telecentre într-un numar de 131 de localitati, urmând ca pâna la sfârsitul anului sa mai fie organizata o licitatie pentru înca 139 de localitati.

În prezent 187 de telecentre sunt functionale.