Evenimente

ANRCTI a organizat o reuniune de informare a industriei cu privire la procesul de revizuire a pietelor relevante din sectorul comunicatiilor electronice din România

Miercuri 16 ianuarie 2008, ANRCTI, împreuna cu consultantii sai, WIK-Consult GmbH si Gibson, Dunn & Crutcher LLP, au organizat o reuniune de informare a industriei cu privire la procesul de revizuire a pietelor relevante din sectorul comunicatiilor electronice din România, demers programat a se derula pe întreg parcursul anului 2008 cu sprijinul Uniunii Europene prin programul Phare.

 

În cadrul reuniunii, reprezentantii ANRCTI si ai consultantilor sai au prezentat obiectivele, etapele si metodologia de revizuire a pietelor relevante, calendarul revizuirii pietelor relevante la nivelul sectorului comunicatiilor electronice din România, precum si aspecte cu privire la procesul de colectare a datelor de piata referitoare la retelele si serviciile de telefonie mobila.

 

Prezentarile au fost sustinute de Alexandrina Hîrtan (ANRCTI), Dr. Ulrich Stumpf (WIK-Consult), Peter Alexiadis (Gibson, Dunn & Crutcher), Prof. Martin Cave (Warwick  Business School) si Dr. Lorenz Nett (WIK-Consult) si pot fi consultate mai jos: