Comunicate de presă

ERGP organizează evenimentului intitulat Confluența ecosistemelor digital și poștal – evoluție sau revoluție

18.06.2018

În calitate de membru al Grupului Reglementatorilor Europeni din domeniul serviciilor poștale (ERGP), Autoritatea Naționala pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) anunță organizarea de către ERGP, în colaborare cu Comisia Europeană, a evenimentului intitulat „Confluența ecosistemelor digital și poștal – evoluție sau revoluție?”.
 
Reuniunea va avea loc la Bruxelles, Regatul Belgiei, la hotelul Thon (Rue de la Loi 75, 1040 Brussels), în data de 20 septembrie 2018.
 
Evenimentul este o invitație la dialog destinată tuturor actorilor europeni din domeniul serviciilor poștale, în special asociațiilor de consumatori și utilizatori de servicii poștale, care vor putea interacționa cu reprezentanții autorităților de reglementare membre ale ERGP și cu reprezentanții Comisiei Europene pe subiecte de importanță pentru viitorul serviciilor poștale și de curierat, în special în contextul viitoarelor dezbateri legislative privind cadrul de reglementare poștal. De asemenea, participanții vor avea ocazia de a dezbate programul de lucru al ERGP pentru anul 2019 care va fi supus consultării publice la data evenimentului.
 
Forumul va avea loc între orele 10-17, iar înregistrarea se poate realiza până la data de 3 septembrie a.c., prin completarea formularului atașat pe care vă rog sa îl trimiteți la adresa: GROW-ERGP@ec.europa.eu.

 

Lucrările se vor desfășura în limba engleză. Mai multe informații legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul ERGP (https://ec.europa.eu/growth/content/ergp-stakeholder-forum-when-digital-meets-postal-evolution-or-revolution_en).