Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Evenimente

CeBIT 2007

"Acordarea a doua noi licente 3G, cresterea spectaculoasa a ratei de penetrare in randul populatiei a serviciilor de telefonie mobila, precum si pregatirea introducerii unor noi tehnologii cum este WiMAX au starnit un real interes din partea reprezentantilor companiilor prezente la aceasta editie a CeBIT", a declarat Dan Georgescu, presedintele ANRCTI, dupa vizitele efectuate la standurile de la CeBIT ale celor mai importanti producatori si furnizori de echipamente de telecomunicatii.

Dan Georgescu s-a intalnit cu presedintele companiei germane KATHREIN, Anton Kathrein, unul dintre cei mai importanti producatori de antene si echipamente electronice la nivel mondial si un important investitor al industriei de profil din Romania. Cei doi au discutat despre evolutia pietei de IT&C din Romania, despre oportunitatile de investitii si cooperare generate de noutatile de pe aceasta piata, precum si despre posibila evolutie a acesteia in conditiile cresterii numarului de atributii ale ANRCTI.

"Editia din acest an a târgului international CeBIT a fost o buna ocazie pentru a discuta atât cu reprezentantii industriei românesti de IT, cât si cu partenerii straini despre noile atributii de reglementare în domeniul semnaturii electronice, comertului electronic, marcii temporale si activitatii electronice ale ANRCTI. Am avut astfel prilejul de a pune bazele unei cooperari între mediul privat si institutia noastra astfel încât sa putem crea un cadru propice dezvoltarii acestui domeniu ", a mai declarat Dan Georgescu, presedintele ANRCTI, cu ocazia Zilei României desfasurate la CeBIT Hanovra.