Free cookie consent management tool by TermsFeed Actualizare preferințe cookie-uri
Comunicate de presă

ANCOM participă la expo-conferința internațională BSDA

21.05.2024

În perioada 22 - 24 mai 2024, ANCOM va participa, în calitate de expozant, la cea de-a 9-a ediție a expo-conferinței de apărare, aeronautică, securitate națională și apărare cibernetică - Black Sea Defense and Aerospace (BSDA), care va fi organizată în cadrul Complexului ROMAERO Băneasa. ANCOM va prezenta vizitatorilor echipamente și autospeciale folosite în activitatea de monitorizare a spectrului de frecvențe radio.

ANCOM la BSDA 2024

ANCOM va participa la Black Sea Defense & Aerospace – BSDA în calitate de expozant. Autoritatea va expune echipamente din Sistemul Național de Monitorizare a Spectrului (SNMS) din dotarea instituției, respectiv stații mobile de monitorizare a spectrului utilizate atât pentru măsurarea gradului de acoperire cu semnal de voce mobilă, cât și pentru activitatea de monitorizare a spectrului de frecvențe radio din România.

BSDA 2024

Black Sea Defense and Aerospace (BSDA), expoziția internațională de tri service Defence, Aerospace and Security, are loc o dată la doi ani începând cu anul 2007 și este unul dintre cele mai mari evenimente din domeniul industriei de apărare la nivel mondial.

Cea de-a 9-a ediție a evenimentului, care are loc în perioada 22 – 24 mai 2024 la Complexul ROMAERO Băneasa, este organizată de TNT Production România cu sprijinul Ministerului Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Economiei – ANCEX, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Telecomunicații Speciale, ANCOM și al Ambasadei SUA la București, fiind acreditată de către Departamentul pentru Apărare al SUA.

La eveniment sunt așteptate să participe peste 400 de firme din România și din întreaga lume, prezentând celor interesați echipamente și autovehicule utilizate în scopul apărării terestre, aeriene și maritime, printre care Aerostar, IAR Braşov, Turbomecanica, Romarm, BlueSpace, MarcTel, Pro Optica, Lockheed Martin, Raytheon, L3Harris, Elbit Systems, Rafael Advanced Systems, MBDA, Leonardo, Beretta, Sig Sauer, FN Herstal, Airbus, Rheinmetall, General Atomics, Diehl Defense, Hanwha, General Dynamics, Thales, Rheinmetall, Hyundai ROTEM, Damen etc., precum şi un număr însemnat de vizitatori specialişti de pe tot mapamondul.

Totodată, vor fi prezentate și echipamente și servicii conexe industriei de apărare.