Evenimente

Īn data de 4 octombrie 2017, ANCOM organizează o nouă ediţie a conferinţei sale internaţionale, intitulată “Reglementare 360⁰ - de la cuvānt la terabyte, īn 15 ani”. Evenimentul va avea loc la  hotelul Sheraton din Bucureşti, incepand cu ora 14.00.
Şi acest an este unul aniversar pentru sectorul telecom din Romānia deoarece se īmplinesc 15 ani de la īnființarea autorității independente de reglementare, iar conferinţa din acest an este o bună oportunitate de a marca acestă etapă şi pentru a aduce laolaltă toți partenerii Autorităţii din acești 15 ani: autorități publice, actori de pe piața din Romānia, reprezentanţi ai Comisiei Europene și BEREC şi reprezentanţi ai altor autorităţi de reglementare din lume.
Structurată pe trei sesiuni, conferința īși propune să creeze un cadru de discuții privind evoluția generală a reglementărilor din domeniul comunicațiilor īn timp, dar și a nevoilor actorilor din această industrie, cu accent pe situația la nivel european și pe cele mai bune practici de reglementare din domeniu. Dezbaterilor vor viza atāt aspecte de interes actual, cāt și o privire īn perspectivă, asupra schimbărilor care vor afecta abordarea de reglementare īn anii următori și a provocărilor anticipate, date fiind evoluțiile rapide și ample care afectează economia și societatea īn ansamblu.
Participarea la conferinţă este gratuită, se face pe baza de invitaţie şi in urma inregistrării prin intermediul formularului online. Locurile sunt limitate şi se vor ocupa īn ordinea īnregistrării.

 

Agenda
 
Formular īnregistrare
 
Prezentări
 
Galerie foto