Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Numere cu suprataxă

Numere cu suprataxă

 
Prin intermediul acestor numere ai acces la servicii cu valoare adăugată. Aceste servicii îți oferă, de exemplu, informații din diverse domenii de activitate, divertisment, posibilitatea exprimării unor opinii, accesul la aplicații interactive sau facilitează plata unor servicii/produse etc.
 
Apelurile sau SMS/MMS-urile către aceste numere au, de regulă, un tarif mai mare decât cel obişnuit aplicat de furnizorul tău pentru apelurile/SMS/MMS-urile pe care le inițiezi şi nu se consumă din minutele/SMS-urile incluse în abonament/extraopţiuni/bonusuri.
 
Atenţie! Prin transmiterea unor SMS-uri către un număr scurt te poți abona la unele servicii cu valoare adăugată. În acest caz ești taxat la primirea mesajelor care reprezintă conținutul serviciului, pe toată durata în care serviciul este activ.
 
Serviciile cu valoare adăugată pot fi oferite în mod direct chiar de către furnizorul de servicii de comunicații electronice la care ești abonat, sau pot fi oferite de terți, prin intermediul unor numere atribuite de furnizori. Notă! Terții sunt persoanele care furnizează doar serviciile de conținut (cu valoare adăugată), fără a fi și furnizori de rețele sau servicii de comunicații electronice.

 

1.Categorii de numere cu suprataxă

2.Ce informații trebuie să primești