Evenimente

ATTILA KOVÁCS

Director Transportatori Interni

MATÁV


Attila Kovács a absolvit studiile universitare în 1977, obtinând titlul de MScEE. În prima jumatate a carierei sale, a lucrat în domeniul exportului de sisteme de telecomunicatii din Ungaria în Orientul Mijlociu si Africa de Nord.

În perioada 1991 – 2000, s-a aflat de cealalta parte a mesei negocierilor, fiind însarcinat cu procurarea de sisteme complexe de IT si telecomunicatii pentru Matáv Hungarian Telecommunications Co. Ltd. În urma acestei experiente, a scris o carte intitulata “Îmbunatatirea practicilor de achizitie”, publicata la editura Kluwer Academic Publishers Inc., în anul 2004.

Din anul 2000, Attila Kovács s-a ocupat cu aspecte legate de interconectare si reglementari, în cadrul mai multor functii de raspundere pe care le-a detinut la Matáv.

În prezent, este Director Transportatori Interni, coordonând – între altele – elaborarea si implementarea strategiei de vânzari cu ridicata, precum si gestionarea portofoliului de produse reglementate si comercializate în regim cu ridicata, în cadrul Matáv.