Evenimente

MIROSLAV REZNÍCEK

Director, Solutii de Afaceri si Reglementare

Contactel, Republica Ceha


 

Dupa o perioada de opt ani în care a ocupat pozitii-cheie în cadrul operatorului unic de telecomunicatii din Cehia, Miroslav Reznícek s-a alaturat echipei Contactel în anul 2000, dobândind astfel o bogata si relevanta experienta în conducerea unui important furnizor alternativ de telecomunicatii.

Este membru al Institutului de Management Executiv în Telecomunicatii din Canada (TEMIC), în comitetul consultativ pentru telecomunicatii al Institutului de Cercetari Internationale (IIR) si  face parte din Consiliul de Administratie al Asociatiei Cehe pentru Supravegherea Comunicatiilor Competitive.


Dupa absolvirea Universitatii Tehnice din Cehia (1992), Miroslav Reznícek si-a început cariera ca analist financiar în cadrul SPT Telecom (Czech Telecom). A lucrat în mai multe functii de conducere în cadrul Czech Telecom (Director Adjunct al Departamentului de Implementare a Proiectelor: 1993 –1995, Director de Cabinet al Presedintelui: 1995 –1997, Director Executiv al Directiei Servicii Retele: 1997 – 1999, ocupându-se de interconectare, piata de gros, acorduri).

În anul 2000, a obtinut diploma de MBA de la Universitatea din Chicago. 

În acelasi an, Miroslav Reznícek paraseste Czech Telecom pentru a se alatura echipei Contactel, un important furnizor alternativ de telecomunicatii din Republica Ceha. În aceasta companie, a ocupat la început functia de Director Legislatie si Implementare. Începând din luna iulie 2001, detine pozitia de Director Solutii de Afaceri si Reglementare.