Events

ANCOM organizeaza seminarul - Utilizarea sistemului de colectare, prelucrare şi raportare a datelor statistice

Pentru a sprijini furnizorii de reţele şi servicii de comunicaţii electronice în procesul de completare a informaţiilor şi datelor statistice în aplicaţia online dedicată, ANCOM organizează în data de 20 mai 2014, ora 10.00, la sediul din str. Delea Nouă nr. 2, Bucureşti, seminarul “Utilizarea sistemului de colectare, prelucrare şi raportare a datelor statistice”.
 
În cadrul seminarului vor fi prezentate principalele funcţionalităţi ale aplicaţiei de colectare de date statistice, precum şi aspecte practice şi solutii la cele mai întâlnite probleme semnalate de furnizori. Pentru a facilita un dialog constructiv, vă rugăm să consultaţi şi ultima versiune a Manualului pentru utilizatori, pe care o puteţi descărca direct din aplicaţie.
 
Participarea la seminar este gratuită şi se face doar pe baza confirmărilor trimise la adresa de e-mail helpap@ancom.org.ro până la data de14.05.2014. Confirmarea de participare va cuprinde numele companiei, numele persoanelor desemnate să ia parte la seminar şi datele de contact ale acestora. Pentru cei care doresc accesarea aplicaţiei pe parcursul prezentării de pe echipamentele proprii (laptop/tabletă), ANCOM va pune la dispoziţie acces Wi-Fi la internet.
 

În cazul în care numărul de participanţi înscrişi va depăşi capacitatea sălii, Autoritatea va organiza un alt seminar în data de 21 mai 2014, la care vor fi invitate să participe persoanele înscrise după completarea locurilor disponibile în sală, acestea urmând a fi informate în timp util.