Printeaza Pagina

Conferința internațională a ANCOM

 

 

 
În data de 17 noiembrie 2015, ANCOM organizează o nouă ediţie a conferinţei sale internaţionale, intitulată anul acesta “2020: Odiseea Telecom”.
Evenimentul va avea loc la București, la Grand Cinema Băneasa, sala 11. Evenimentul începe la ora 9.00 și se va încheia la ora 13.30.
Ediţia din acest an a conferinţei ANCOM este dedicată unei dezbateri privind obiectivele strategice care ar trebui să ghideze reglementarea sectorului comunicațiilor electronice în următorii cinci ani, plecând de la un document de discuție elaborat de ANCOM. Evenimentul, care va avea forma unei dezbateri deschise, își propune să aducă laolaltă instituții și autorități de reglementare din Europa, asociaţii în domeniul comunicaţiilor electronice, operatori și consumatori.
Participarea la conferinţă este gratuită, se face pe bază de invitaţie şi în urma înregistrării prin intermediul formularului online. Locurile sunt limitate şi se vor ocupa în ordinea înregistrării.
Participanții care doresc să exprime opinii pe marginea documentului de discuție în cadrul evenimentului  vor putea face acest lucru dacă se înscriu în prealabil la cuvânt prin intermediul formularului online de înregistrare.
 
 

Document de discuție
Formular înregistrare
Locul evenimentului
Lista vorbitorilor
Prezentări
Galerie foto
Galerie video