Printeaza Pagina

Litigiu S.C. RCS & RDS S.A. – S.C. Vodafone Romania S.A

Reclamant:

S.C. RCS & RDS S.A.

 

Pârât:

S.C. Vodafone Romania S.A.

 

Data înaintarii sesizarii:

1 aprilie 2009

 

Descriere:

 

La data de 1 aprilie 2009, reclamanta S.C. RCS & RDS S.A. (RCS & RDS) a înaintat Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare în Comunicatii (ANCOM) doua sesizari împotriva pârâtei S.C. Vodafone Romania S.A. (Vodafone).

Prima sesizare a avut ca obiect obligarea Vodafone la încheierea unui act aditional la acordul de interconectare nr. 265/25.03.2004, care sa reglementeze suportarea de catre Vodafone a tarifelor asociate furnizarii de catre RCS & RDS a serviciului de implementare si folosire a capacitatii de interconectare.

A doua sesizare a avut ca obiect obligarea Vodafone la încheierea unui act aditional la acordul de interconectare nr. 265/25.03.2004, care sa reglementeze serviciul de interconectare în vederea terminarii apelurilor la puncte fixe si la puncte mobile în reteaua Vodafone, indiferent de locul de originare a acestor apeluri.

 

De asemenea, RCS & RDS a solicitat, ca masura cu caracter provizoriu, obligarea Vodafone la furnizarea imediata a serviciului de interconectare în vederea terminarii apelurilor în reteaua sa fixa si mobila, indiferent de locul de originare a apelurilor.

Pentru solutionarea sesizarilor sale, reclamanta a ales procedura contencioasa.

Cererea reclamantei privind dispunerea de masuri cu caracter provizoriu a fost solutionata prin Decizia presedintelui ANCOM nr. 312/2009.

La data de 22 iulie 2009 RCS & RDS a formulat cerere de renuntare la ambele sesizari.

 

Solutia ANCOM:

 

Decizia presedintelui ANCOM nr. 312/2009 privind solutionarea cererii RCS & RDS având ca obiect dispunerea de masuri cu caracter provizoriu.

 

Decizia presedintelui ANCOM nr. 631/2009 privind solutionarea litigiului dintre S.C. RCS & RDS S.A. – S.C. Vodafone Romania S.A.