Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Evenimente

 

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) va organiza, în data de 22 octombrie 2019, în București, conferința sa internațională anuală, dedicată unei teme care se dovedește din ce în ce mai actuală odată cu gradul sporit de utilizare a serviciilor mobile: hărțile de acoperire cu servicii de comunicații electronice. Evenimentul va avea loc la Palatul Parlamentului, sala I.I.C. Bratianu, începând cu ora 09.00.
 
Conferința va marca lansarea hărții de acoperire cu rețele mobile a ANCOM, un instrument pe care Autoritatea l-a creat pentru a veni în sprijinul utilizatorilor români care consumă din ce în ce în ce mai multe servicii de comunicații mobile și au nevoie astfel de informații ușor accesibile, sigure și nepărtinitoare cu privire la calitatea și extinderea acoperirii cu rețele mobile.
 
Conferința cu titlul “Harta utilizatorului conectat” își propune să reunească, pe parcursul a două sesiuni de dezbateri antrenante, factori de decizie la nivel guvernamental și parlamentar, reprezentanți ai autorităților de reglementare din mai multe state ale lumii, operatori și alți actori de pe piață.
 
Participarea la conferinţă este gratuită, se face pe baza de invitaţie şi in urma inregistrării prin intermediul formularului online. Locurile sunt limitate şi se vor ocupa în ordinea înregistrării.
 
Menționăm că, din motive de securitate, accesul în clădirea Palatului Parlamentului se va face pe baza unui act de identitate (carte de identitate, pașaport). Persoanele care nu s-au înscris prin intermediul formularului online nu vor avea acces în cadrul clădirii. Termenul limită pentru înscrieri este 17 octombrie 2019.