Evenimente

 

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare īn Comunicații (ANCOM) va organiza, īn data de 21 noiembrie 2018, īn București, conferința sa internațională anuală, dedicată īn acest an subiectului de actualitate la nivel mondial īn domeniul comunicațiilor electronice, care va marca o perioadă de evoluții rapide īn viața fiecăruia dintre noi: tehnologiile 5G. Evenimentul va avea loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, īncepānd cu ora 09.00.
 
Evenimentul īși propune să aducă īn dezbatere publică strategia națională pentru implementarea 5G īn Romania, īntr-un context mai larg, īn care entitățile interesate se pregătesc și anticipează să beneficieze la maxim de avantajele tehnologiilor de ultimă generație.
 
Conferința cu titlul “5G – motorul celei de-a patra revoluţii industriale” īși propune să aducă la masa discuțiilor factori de decizie politică, reprezentanți ai autorităților de reglementare, furnizori de conținut și inovatori, operatori de rețele, producători de echipamente și reprezentanți ai mediului academic, pe parcursul a trei sesiuni interactive și interesante.
 
Participarea la conferinţă este gratuită, se face pe baza de invitaţie şi in urma inregistrării prin intermediul formularului online. Locurile sunt limitate şi se vor ocupa īn ordinea īnregistrării.