Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Contractul de televiziune pe inţelesul tău

Contractul de televiziune pe înțelesul tau

Contractul încheiat cu furnizorul tau de televiziune este important pentru ca stabilește drepturile și obligațiile pe care le ai în raport cu acest furnizor.
 
Atenție! Conform legislației din domeniul comunicatiilor electronice, furnizorii de televiziune nu au obligația de a include denumirea programelor retransmise în contractele încheiate cu utilizatorii.
 
De regula, utilizatorii beneficiaza, în funcție de pachetul ales, de un numar minim de programe, denumirea posturilor TV incluse nefiind specificata. Astfel, prin contract, furnizorul se obliga sa retransmita un numar minim de posturi TV, însa își rezerva dreptul de a modifica în mod unilateral structura grilei de programe (adica posturile TV furnizate efectiv) pe parcursul derularii contractului (în funcție de negocierile cu radiodifuzorii, anumite modificari legislative, audiența etc.). Aceasta modificare nu presupune și dreptul tau de rezilia contractul fara penalitați.

Pe de alta parte, în cazul în care beneficiezi de un pachet dedicat, pentru care platești în plus fața de abonamentul ales (de exemplu, pachet filme, pachet programe adulți), furnizorul se angajeaza prin contract sa-ți ofere acele programe incluse în pachetul respectiv.
 
  
 
Contractele pentru serviciul de televiziune pot fi încheiate în scrisla distanța sau în afara spațiilor comerciale.
 

Contractele de televiziune

1.Contractele încheiate în scris

2.Contractele la distanţă

3.Contractele în afara spațiilor comerciale

4.Durata contractuală iniţială

5.Prelungirea contractului

6.Modificarea contractului

7.Încetarea contractului

  
 
 
 
 
 
  
 
 
   
 
Formulare