Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Contractul de televiziune pe inţelesul tău

Contractul de televiziune pe īnțelesul tau

Contractul īncheiat cu furnizorul tau de televiziune este important pentru ca stabilește drepturile și obligațiile pe care le ai īn raport cu acest furnizor.
 
Atenție! Conform legislației din domeniul comunicatiilor electronice, furnizorii de televiziune nu au obligația de a include denumirea programelor retransmise īn contractele īncheiate cu utilizatorii.
 
De regula, utilizatorii beneficiaza, īn funcție de pachetul ales, de un numar minim de programe, denumirea posturilor TV incluse nefiind specificata. Astfel, prin contract, furnizorul se obliga sa retransmita un numar minim de posturi TV, īnsa īși rezerva dreptul de a modifica īn mod unilateral structura grilei de programe (adica posturile TV furnizate efectiv) pe parcursul derularii contractului (īn funcție de negocierile cu radiodifuzorii, anumite modificari legislative, audiența etc.). Aceasta modificare nu presupune și dreptul tau de rezilia contractul fara penalitați.

Pe de alta parte, īn cazul īn care beneficiezi de un pachet dedicat, pentru care platești īn plus fața de abonamentul ales (de exemplu, pachet filme, pachet programe adulți), furnizorul se angajeaza prin contract sa-ți ofere acele programe incluse īn pachetul respectiv.
 
  
 
Contractele pentru serviciul de televiziune pot fi īncheiate īn scrisla distanța sau īn afara spațiilor comerciale.
 

Contractele de televiziune

1. Contractele īncheiate īn scris

2. Contractele la distanţă

3. Contractele īn afara spațiilor comerciale

4. Durata contractuală iniţială

5. Prelungirea contractului

6. Modificarea contractului

7. Īncetarea contractului

  
 
 
 
 
 
  
 
 
   
 
Formulare