Printeaza Pagina

Seminar ERGP privind datele statistice care ghidează reglementarea serviciilor poștale

Data și ora: 28 noiembrie 2019, 9.30-16.00

Locul de desfășurare: Grand Hotel Amrâth Kurhaus, Haga, Olanda

 

Grupul Reglementatorilor Europeni din domeniul serviciilor poștale (ERGP) organizează seminarul dedicat datelor statistice care ghidează reglementarea serviciilor poștale. Acest eveniment va oferi tuturor părților interesate oportunitatea de a purta o dezbatere pe marginea datelor statistice relevante pentru reglementarea sectorului și a experiențelor în ceea ce privește utilizarea acestora pentru reglementarea și monitorizarea pieței poștale.

 

Seminarul este structurat pe două sesiuni. În prima sesiune, intitulată „Datele poștale: care sunt datele de care avem nevoie?”, se vor discuta, pe de o parte, modalitățile actuale de colectare și diseminare a datelor statistice de către ERGP, Comisia Europeană și alte organisme de reglementare și, pe de altă parte, ce date statistice sunt necesare pentru reglementarea corespunzătoare a sectorului. În cea de-a doua sesiune, intitulată „Reglementarea serviciilor de livrare transfrontalieră a coletelor: situația actuală și planuri de viitor”, se va discuta despre punerea în aplicare a reglementărilor ce privesc serviciile de livrare transfrontalieră a coletelor, cu accent pe colectarea de date statistice. De asemenea, autoritățile naționale de reglementare și furnizorii sunt invitați să prezinte experiențele avute în timpul exercițiului actual de colectare a datelorstatistice.

 

Persoanele interesate să participe la acest seminar sunt rugate să se înregistreze pe pagina de internet a ERGP, până la data de 19 noiembrie 2019, prin completarea formularului de înregistrare online. Mai multe informații legate de eveniment sunt disponibile pe site-ul ERGP, aici.