Printeaza Pagina

Atelier de lucru Conștientizarea aspectelor privind provocările climatice de către utilizatorii serviciilor poștale

În data de 23 noiembrie 2023 va avea loc la București atelierul de lucru cu tema Conștientizarea aspectelor privind provocările climatice de către utilizatorii serviciilor poștale (USERS AWARENESS REGARDING ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY).

 

Atelierul este deschis tuturor participanților la piața serviciilor poștale și reprezintă o oportunitate de a menține dialogul privind sustenabilitatea. Evenimentul precedă Reuniunea Plenară a Grupului autorităților europene de reglementare în domeniul serviciilor poștale (ERGP) organizată la București, în data de 24 noiembrie 2023. ERGP este un grup consultativ al Comisiei Europene, constituit cu scopul de a contribui la consolidarea pieței interne a serviciilor poștale și de a asigura aplicarea consecventă a legislației relevante. Pentru a atinge acestor obiective, ERGP facilitează cooperarea între autoritățile naționale de reglementare și între acestea și Comisia Europeană.

 

Dezbaterile vor avea loc joi, 23 noiembrie 2023, începând cu ora 12:30, la Radisson Blu Hotel, Calea Victoriei 63-81.

 

Agenda detaliată a evenimentului va fi disponibilă în scurt timp.

 

Vă rugăm să vă înregistrați intenția de a participa accesând următorul link până cel mai târziu la data de 17 noiembrie:
https://single-market-economy.ec.europa.eu/sectors/postal-services/european-regulators-group-postal-services_en