Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Întreabă ANCOM

Întreaba ANCOM

De regulă, informațiile de interes public legate de activitatea ANCOM se găsesc pe pagina noastră de internet! Află aici ce tipuri de documente poți găsi pe pagina de internet a instituției noastre.  
 
Dacă totuși nu găsești informația care te interesează sau vrei detalii suplimentare, ne poți contacta telefonic la numărul gratuit
 
    
în intervalul 09.00 – 13.00  -  luni, miercuri, joi și vineri
                   14.30 – 18.30 - marti
 
În afara programului menționat mai sus, ne poți adresa întrebări prin intermediul formularului online, e-mail, fax sau poștă
 
              
 
Îti vom raspunde în cel mult 10 zile la solicitările scrise.  Acest termen se poate prelungi la cel mult 30 de zile daca ai solicitat un volum mare de informatii, care necesita timp pentru a fi prelucrate. Daca nu avem informatia pe care ne-ai cerut-o sau nu e publica, îti vom comunica acest lucru în 5 zile.
 
Totodată, ne poți contacta direct la sediul nostru (din Strada Delea Nouă nr. 2 sector 3 București), în cadrul programului de lucru cu publicul, care este  de la 8.30 la 16.30 în zilele de luni, miercuri, joi, vineri și de la 8.30 la 18.30 în fiecare marți.
 
Persoanele de contact pentru solicitarea unei informații de interes public sunt:
Radu Dumitru, Diana Conduruță, Silvia Dinu, Mădălina Ilie, Ana Maria Rădulescu, Cătălina Stan, Simona Oprea, Alina Antonescu.
                    
Accesul la informatiile de interes public este gratuit, ANCOM nepercepând nicio taxa pentru serviciile de cautare si identificare a informatiilor solicitate sau pentru serviciile de copiere sau expediere a acestora.
 
ANCOM prelucrează date cu caracter personal în scopul aplicării Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, cu modificările şi completările ulterioare şi anormelor de aplicare a acesteia, în conformitate cu cerințele Regulamentului 2016/679/UE. Vezi mai multe informaţii despre prelucrarea datelor cu caracter personal aici