Utilizatori

Serviciul de relatii cu clientii (CATV)

Contractul pe care īl īnchei cu un furnizor trebuie sa contina informatii privind serviciile de asistenta tehnica si de relatii cu clientii pe care ti le ofera acesta si cum le poti contacta. Conditiile concrete īn care sunt oferite aceste servicii sunt stabilite de fiecare operator īn parte, īn functie de modul īn care acesta īntelege sa īsi gestioneze relatia directa cu abonatii.
 
Cānd suni la un serviciu de relatii cu clientii si linia este ocupata, poti sa astepti pāna se elibereaza un operator sau poti opta pentru alte căi de contact puse la dispozitie de furnizor (apel la un numar taxabil, e-mail, fax, formular online, chat pe site-ul furnizorului, puncte de lucru, posta).
 
Verifica īn contractul tau care sunt modalitatile prin care poti contacta serviciul de relatii cu clientii (numere de telefon, adresa de e-mail, formular de contact pe site etc.), precum si programul de lucru pentru acest serviciu.
 
Ce, cum si unde reclami
 
Consulta si Procedura de solutionare a reclamatiilor, document ce trebuie sa se regaseasca pe site-ul furnizorului si care contine datele de contact ale serviciului de relatii cu clientii, programul de lucru, adresele punctelor de lucru etc.
 
ANCOM nu poate interveni daca esti nemultumit de calitatea serviciului de relatii cu clientii (timp de asteptare, atitudinea operatorilor etc.), dar te sfatuim sa transmiti impresiile si sugestiile tale direct furnizorului pentru a-l determina sa ia masuri pentru īmbunatatirea serviciului.
 
Īn cazul īn care furnizorul nu ti-a raspuns la reclamatie īn termenul specificat īn contract, te poti adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.
 
 
  
 
 
 
 
 
  
 
 
   
 
Formulare